Inlocuire display

Ati spart display-ul laptopului sau simtiti nevoia unui upgrade?

inlocuire-display-laptop-pretFurnizam o gama larga de display-uri si piese adiacente acestora.
Toate produsele sunt originale, insotite de garantie si certificate de conformitate. Indiferent de brandul laptopului dumneavostra putem incerca oricand un upgrade. Nu mai sunteti multumit de modul de redare al display-ului sau pur si simplu va doriti un display full HD? Analizam produsul, vedem daca se poate aplica upgrade-ul, comandam piesa, o montam si astfel prelungim durata medie de utilizare a produsului satisfacand toate pretentiile dumneavoastra vizuale.

Costul de inlocuire al ecranului LCD:

inlocuire-reparatii-display-laptopCostul aferent acestui serviciu  este compus de doi factori. In primul rand, , este tipul si modelul ecranului. Procesul de fabricatie a diferitelor tipuri de ecran este diferit.  Astfel , pentru a obtine o rezolutie mai crescuta sau o luminozitate mai buna este necesara folosirea unui ecran LCD mai performant. Al doilea factor este designul laptopului care poate permite schimbarea ecranului LCD  cu facilitate. In unele cazuri insa, pentru inlocuirea ecranului, este necesara demontarea completa a laptopului, ceea ce genereaza costuri suplimentare aferente manoperei.

Inlocuirea ecranuluii LCD

Ecranul de laptop nu poate fi reparat din cauza complexitatii procesului tehnologic de fabricatie. Inlocuirea unui ecran de laptop este o operatiune ampla iar interventia trebuie facuta doar de personal pregatit in efectuarea acstui tip de reparatie.  Pentru unele notebookuri/laptopuri, in special cele de dimensiuni reduse, costul de inlocuire a ecranului poate fi ceva mai rificat, mai ales daca laptopul vine echipat si cu touch.